06.08.2017 | 11:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Tradiční nářadí v moderní podobě

Zemědělství je speciální oblastí lidské činnosti. Pro úspěšné hospodaření je třeba specializovaná technika, která je výkonná, vhodně adaptovaná podmínkám a spolehlivá. Zvláště technika pro zpracování půdy, tedy základního výrobního prostředku v zemědělství, má vykazovat požadovanou účinnost se současným šetrným působením na půdu. Zrovna takové stroje má v sortimentu firma LEMKEN.

Již více než 230 let je tato německá firma aktivní v oblasti techniky pro zpracování půdy. Dnes je jedním z předních výrobců v Evropě. Ve svém závodě v Alpenu vyrobí ročně zhruba 14 000 strojů v charakteristické blankytně modré barvě. Moderní výrobní technologie se dotýkají již tradičního sortimentu – pluhů. Za perfektní účinností orebních těles na všech druzích půd stojí počítačem řízení roboti, kteří brousí odhrnovačky.

Zákazníci mohou profitovat nejen z dlouhé řady zkušeností, ale i z inovačních trendů firmy LEMKEN. U nesených pluhů může LEMKEN nabídnout jak jednodušší, tak i plně vybavené verze Juwel 8 se systémem Turn Control Pro a ovládáním všech funkcí z kabiny traktoru. Šikovná obsluha si může uložit do paměti ovládacího terminálu jednotlivá nastavení pluhu či celé scénáře a pak pluh kompletně nastavovat jen stiskem tlačítka.

Zrovna tak nabízí možnosti precizního nastavení i pluhy polonesené, což dokumentuje systém OptiLine. Tento systém umožňuje dokonale doladit nastavení tahové linie u pluhů Diamant přímo z kabiny traktoru. Precizní doladění tahové linie pozitivně ovlivňuje jak kvalitu práce, tak i provozní náklady.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down