06.08.2017 | 03:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Modernizované postřikovače jsou ještě atraktivnější

Firma Lemken v loňském roce prezentovala nové tažené postřikovače řady Vega. I když se jedná o vysoce moderní stroje, jejich nástup neznamená konec výroby dosavadních tažených modelů. Ba právě naopak – LEMKEN nyní přichází na trh s postřikovači Primus a Albatros v nové podobě. Řada významných inovací vdechla těmto doposud velice oblíbeným postřikovačům nový život.

Na rozdíl od řady Sirius a Vega nepochází tažené postřikovače Primus a Albatros z vlastního vývoje firmy LEMKEN. Nicméně nyní se těmto modelům přiblíží – a to již svým modernějším vzhledem. Tmavě modré lakování nádrže a postřikových ramen v kombinaci s tmavě šedým zbarvením ostatních celků jednoznačně zařadí tyto stroje do rodiny postřikovačů LEMKEN. Kromě barev se nové postřikovače pyšní také rozšířením své výbavy a zjednodušením ovládání. Menší stroje řady Primus hrají roli vstupních modelů pro profesionální zákazníky a jako takové prošly kompletním přepracováním.

Pro každého uživatele bude při častém používání postřikovače Primus užitečné přehledné rozložení ovládacích prvků. Všechny důležité přípojky jsou soustředěny pod snadno přístupnými kryty. Novou modelovou řadu prozradí design zaoblených tvarů a osvětlení pomocí LED světlometů.

S tím, jak ovládání závěsné techniky prodělává vývoj směrem k moderním dotykovým terminálům, mají se na co těšit i zájemci o nový LEMKEN Primus. Z kabiny traktoru budou moci provádět nastavení a ovládat jednotlivé funkce prostřednictvím nového terminálu CCI-50, což je zmenšená verze známých počítačů CCI-200. Uživatelské rozhraní je koncipováno intuitivně. Terminálu nechybí ani rozhraní pro vstup signálu GPS, takže po doplnění traktoru o přijímač DGPS se otevírá cesta pro využívání osvědčených a užitečných aplikací.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down