Massey Ferguson na Agritechnice představí novinky

Společnost Massey Ferguson získala na výstavě Agritechnica 2017 stříbrnou medaili za sklízecí mlátičku Ideal. Kromě zcela nového modelu sklízecího stroje představí ještě inovovanou sklízecí mlátičku Activa S. Ze sortimentu traktorů si na výstavě odbude premiéru model MF 5700 Dyna a MF 3700. Prezentaci doplní také manipulátor TH 7030 a chybět nebude ani nový lis na hranolové balíky MF2370.

Massey Ferguson slibuje, že na letošní výstavě Agritechnica bude mít na svém stánku pouze novinky. Společnost nabízí sklízecí mlátičky, traktory, manipulační techniku i závěsné stroje.

Největší sklízecí mlátička

Společnost Massey Ferguson představí na výstavě Agritechnica novou generaci rotorových sklízecích mlátiček s největší plochou separačního ústrojí s největším zásobníkem na zrno a s nejrychlejším vykládacím systémem.   Nová série zahrnuje tři modely MF Ideal 7 s výkonem 451 koní, MF Ideal 8 s výkonem 538 koní a MF Ideal 9 s výkonem 674 koní.

Novinkou v rodině sklízecích mlátiček Activa S je výbava s vyrovnávacím systémem ParaLevel, který je známý například z řady kombajnů MF Beta. Oblíbené modely MF Activa S 7345 a MF Activa S 7347  s pětiklávesovým a šestiklávesovým vytřásadlem nabízejí nyní větší flexibilitu a jsou vhodné i pro farmáře se svažitými pozemky.

Co nového v traktorech?  

Výstava Agritechnica se stane svědkem uvedení na trh dvou tříválcových modelů globální série MF5700. Model MF 5708 s výkonem 85 koní a jeho větší bratr MF 5709 s výkonem 95 koní jsou postaveny na delším podvozku stejně jako stávající modely řady MF 5700. Novinkou je přepracovaná převodovka Dyna-4 a možnost vybavení nový systémem odpružení kabiny. Premiéru si na Agritechnice odbude i řada traktorů pro speciální využití MF 3700.*

Více v časopisu Mechanizace zemědělství.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down