20.11.2017 | 01:11
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Budoucí požadavky splňuje už dnes

Během letošního veletrhu Agritechnica v Hannoveru byl uveden na trh nový tažený postřikovač Kverneland iXtrack T3. Díky inteligentnímu a kompaktnímu designu s objemem nádrží 2600 a 3200 litrů a v kombinaci s vyspělými technologiemi a funkcemi splňuje tento stroj dnešní i budoucí požadavky zemědělců.

iXtrack T3 byl vyvinut ve spolupráci se zemědělci. Byl sestrojen se zaměřením na krátký, nízký a kompaktní design v kombinaci se špičkovou elektronikou a uživatelskou přívětivostí. V novém provedení nádrže je vsazen ovládací panel, který je navržen tak, aby umožňoval uživatelům pohodlnější a bezpečnou práci. Vyústění z nádrže, čerpadlo a veškeré komponenty armatur jsou co neblíže u sebe, což zkracuje vedení kapaliny a zaručuje minimum zbytkové kapaliny. iXclean PRO je nová generace již dobře známého automatického systému řízení ventilů od společnosti Kverneland Group, takže lze všechny funkce ovládat i z kabiny. Přepínání mezi plněním, mícháním, postřikem, oplachováním a čištěním nádrží je velmi snadné, stačí stisknout tlačítko.

Až 44 funkcí ve čtyřech režimech lze naprogramovat tak, aby pokryly veškeré ovládání postřikovače. Aplikace IsoMatch GEOCONTROL je volitelně k dispozici na terminálech IsoMatch Tellus GO nebo PRO. V kombinaci s GPS přijímačem splňuje potřeby z hlediska snadného, inteligentního a efektivního hospodaření. Systém cirkulace postřikové kapaliny v ramenech iXflow s pneumatickým nebo elektrickým ovládáním trysek vytváří rychle reagující postřikový systém vhodný pro vyšší pracovní rychlosti.*

Více naleznete v Zemědělci č. 47.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down