28.11.2017 | 07:11
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Revoluční vize se stávají skutečností

Na letošní ročník veletrhu Agritechnica přivezl Zetor spoustu novinek. Tou nejočekávanější bylo představení prvního sériového traktoru v novém atraktivním designu, kterým byl Major HS 80. Návštěvníci veletrhu si mohli prohlédnout také nové traktory Utilix a Hortus a k vidění byly i modernizované modely Proxima a Forterra. Společnost oslovila na veletrhu také partnery, kteří měli zájem odebírat Zetor komponenty, jako jsou motor, převodovka a powertrain.

Hlavní novinkou společnosti ZETOR TRACTORS a. s. na nejvýznamnějším zemědělském veletrhu Agritechnica byl první stroj v sériovém provedení v novém atraktivním Zetor designu Major HS 80. Myšlenka na nový design traktorů Zetor se zrodila už téměř před třemi lety s jasným záměrem – vytvořit produkt se silnou estetickou hodnotou a dát značce Zetor novou ikonickou vizi odrážející hodnoty společnosti. Společně s aplikací nového designu pokračují práce na modernizaci a rozšíření produktového portfolia. Na veletrhu představil Zetor dvě nové modelové řady traktorů Utilix a Hortus s výkony od 40 do 70 koní. Že Zetor neustále vylepšuje i své stávající modely, dokazuje další vlna modernizace týkající se modelových řad Major, Proxima a Forterra.

Na výstavě Agritechnica společnost ZETOR TRACTORS a. s. prezentovala také vývoj a výrobu komponentů. Zetor, jako jedna z mála značek na světě, vyvíjí a vyrábí vlastní komponenty, zejména motory. Jejich využití je možné i v jiných strojích než v traktorech. Při vývoji a výrobě dbá společnost na vysokou kvalitu. Ostatně motory Zetor jsou u zákazníků ceněny pro nízké provozní náklady a velkou odolnost. Nabídku tvoří tříválcové, čtyřválcové a šestiválcové motory s výkony od 50 do 170 koní. Motory jsou nabízeny včetně takzvaného aftertreatmentu, tedy systému zachycujícího nečistoty a škodliviny vznikající při spalování paliva.*

Celou reportáž naleznete v Zemědělci č. 48.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down