07.03.2018 | 09:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Jede traktor, je to Zetor… A jede na Techagro!

Druhý dubnový týden je zaznačen v kalendářích snad všech zemědělců, farmářů a fanoušků zemědělské techniky. Po dvou letech se v Brně opět koná Techagro – největší zemědělský veletrh v ČR a ve střední Evropě. Na více než 70 tisících čtverečních metrech se několik stovek vystavovatelů bude snažit zaujmout a přesvědčit přes 100 tisíc návštěvníků, že právě jejich nabídka je pro jejich potřeby tou nejlepší a nejvhodnější. A Zetor bude opět u toho!

„Přes 70 let jsme součástí zemědělského světa a usnadňujeme práci našim zákazníkům. Je naším cílem stále modernizovat a rozšiřovat produktovou nabídku a zlepšovat kvalitu a dostupnost služeb. Techagro je pro nás ideální příležitostí k prezentaci novinek pro rok 2018,“ říká Marián Lipovský, výkonný ředitel Zetor Tractors a. s.

V pavilonu P na ploše č. 010 představí Zetor inovovanou modelovou řadu Major v novém designu. Atraktivní kabát stroje vychází z konceptu, na kterém brněnský výrobce spolupracoval se světoznámým italským designovým studiem Pininfarina. Pro novou tvář traktorů Major, které budou na trh uvedeny v polovině roku 2018, jsou charakteristické silné tvary podtrhující dynamiku a sílu stroje a vyjadřují i emoce a energii. Benefitem je pak i zachování užitečnosti a praktičnosti pracovního nástroje. Nové umístění předních světlometů osvětluje větší pracovní plochu před traktorem, sklon kapoty pak zaručuje větší viditelnost pracovní plochy kolem stroje a obsluha má také lepší výhled při práci s nakladačem.

Svou českou premiéru zažijí na Techagru i nové traktory Utilix a Hortus. Stroje o výkonech od 40 do 70 koní rozšířili koncem loňského roku nabídku strojů Zetor. Díky své univerzálnosti najdou uplatnění nejen v zemědělství a na farmách, ale také v komunálních službách, u pěstitelů, v zahradnictvích nebo u hobby farmářů.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down