19.04.2018 | 07:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Červená sedma na brněnském veletrhu

Na veletrhu Techagro nemohl chybět domácí výrobce traktorů Zetor. V pavilónu P na ploše 504 m2 představil ZETOR TRACTORS a. s. sedm traktorů všech modelových řad ze stále se rozšiřujícího portfolia a úsporný čtyřválcový motor Zetor. Nechyběly ani čelní nakladače Zetor Systém.

Ve svém domovském Brně představil Zetor modelovou řadu Major v novém atraktivním designu v sériovém provedení. Dalším lákadlem byli zástupci nových modelových řad Utilix a Hortus, tedy stroje o výkonu od 40 do 70 koní, či modernizované traktory Proxima a Forterra.

Největším „tahounem“ byla inovovaná modelová řada Major v novém designu. Tvary tohoto traktoru podtrhující dynamiku a sílu stroje s designem připraveným pro Zetor italským studiem Pininfarina sdělují, že i atraktivní design může být funkční. Nové umístění předních světlometů totiž osvětluje větší pracovní plochu před traktorem, jedinečný sklon kapoty se postará o větší viditelnost pracovní plochy kolem stroje a obsluha má také lepší výhled při práci s nakladačem. Tyto traktory disponují modernějšími brzdnými systémy. Jsou vybaveny čidlem, které odpojí PTO v momentě, kdy obsluha traktoru opustí sedadlo, či bezpečnostními pásy na všech sedadlech.

Komfort nabízí i samotná kabina pro řidiče vybavená pneumaticky odpruženým a otočným sedadlem. Zájemci o tyto traktory se mohou těšit na léto, kdy se typy Major HS a CL již dostanou do sériové výroby.*

Více naleznete v Zemědělci č. 17.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down