05.06.2018 | 06:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Mimořádná prezentace techniky od specialistů z Rakouska

Firma Pöttinger je v České republice vnímána jako tuzemský výrobce, a tomu také odpovídal rozsah její prezentace na veletrhu Techagro. Na stánku společnosti Agrozet v pavilonu V a na volné ploše M bylo prezentováno velké množství strojů pro zpracování půdy, setí a sklizeň pícnin. Tradičně byly k vidění i novinky, které mají za sebou již testovací provoz v našich podmínkách.

Díky tomu si zákazník se strojem Pöttinger kupuje prověřený stroj. Na volné ploše byly vystavené dva návěsy střední kategorie s velmi dobrou výbavou. Na návěsu Torro 8010 L Combiline bylo k vidění například automatické brousicí zařízení Autocut. Tento systém prezentovala firma Pöttinger nejprve pro své návěsy Jumbo a Jumbo Combiline, ale jako výbava na přání je dostupné i pro vozy Torro a Torro Combiline.

Systém je patřičně adaptován na menší vůz, ale princip práce zůstává shodný. Obsluha si na ovládacím terminálu předvolí cyklus broušení, a nože jsou pak broušeny přímo na návěsu. Díky tomu se dosahuje lepší kvality řezanky, úspory paliva, snížení nákladů na údržbu i zvýšení výkonnosti.

Návěsy uvedené řady jsou v nosníku Easy Move osazeny 45 noži v rozteči 34 mm. Plnicí rotor protlačuje píci přes nosník tak, aby procházela po obou stranách každého nože. Kromě sběru píce z řádku najde uplatnění návěs Torro Combiline i při odvozu řezanky od sklízecí řezačky díky své pevné nástavbě a robustnímu podvozku. Přechod mezi odlišnými způsoby nasazení vozu je rychlý, také díky snadné demontáži stropních lan.*

 

 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down