05.11.2018 | 09:11
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Novinky u těžkých traktorů pro rok 2019

Tradiční součástí sortimentu výrobce Case IH jsou traktory řady Magnum. V současnosti se nabízejí již s dvěma druhy převodovek i s různými konfiguracemi podvozku, s možností integrovaného automatického řízení a další moderní výbavou. Nicméně v americkém Wisconsinu, kde tyto výkonné stroje vznikají, probíhá vývoj i nadále. Za účelem zvýšení výkonnosti, produktivity i životnosti přichází Case IH u traktorů Magnum i Magnum Rowtrac modelového roku 2019 s inovacemi.

Všechny traktory Magnum modelového roku 2019 přichází s přípravou na instalaci telematiky již z výroby a s předplatným na dobu jednoho roku. Telematika Case IH AFS Connect poskytuje zemědělci možnost plně kontrolovat svá data o podniku. Na inteligentním zařízení se získá přístup ke strojům v provozu v reálném čase. Vedení podniku takto může získávat informace o poloze strojů, o jejich diagnostice, stavu paliva a provozním režimu motoru. Provozovatel se může rozhodnout o tom, kdo data může a kdo nemůže vidět. V rámci monitoringu strojů je možné u jednotlivých strojů při práci sledovat také otáčky motoru, teplotu oleje, chladicí kapaliny, hydraulického oleje a řadu dalších parametrů.

Od roku 2015 patří do rodiny traktorů Case IH vyšší výkonové třídy i stroje Magnum Rowtrac. Vhodně se uplatňují například v podmínkách, v nichž mají kolové stroje již problémy s trakcí, anebo při operacích, u nichž je kladen důraz na snížení zhutňování půdy. Pro další zvýšení půdoochranného působení těchto traktorů doplňuje Case IH pro rok 2019 novou variantu pásu o šířce 21 palců (45 cm).*

Více informací v Mechanizaci zemědělství č. 12/2018.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down