14.12.2018 | 08:12
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Zvukový asistent farmářů

Zemědělcům lze v jejich činnostech pomáhat různým způsobem, a jeden z nich představí na veletrhu SIMA 2019 francouzská firma Isagri. Jedná se o zvukového asistenta, který má odpovídat na otázky.

Uživatel se zeptá Fernanda, svého zvukového asistenta, který se nachází v inteligentním mobilním telefonu; umělá inteligence pomocí algoritmů provede analýzu položené otázky, a pro nalezení odpovědi aplikace Fernand vyhledá informace ve speciální databázi. Fernand přitom umí synchronizovat tuto databázi s managementem pro řízení chodu farmy, aby získal potřebnou informaci, a uloží ji v databázi na úložišti cloud.

Jedna z výhod spočívá v tom, že jakékoli softwarové řešení na farmě může být s touto databází spárováno, a tak je dostupné při získávání informací. Aplikace Fernand je univerzální a otevřená, takže dovoluje farmáři zvolit si jeho oblíbenou službu. Odpověď na položený dotaz poskytne tato aplikace zvukovou formou. V závislosti na obsahu zprávy může být hlas doprovázen ještě vizuální zprávou, což dovoluj farmáři lépe porozumět odpovědi aplikace. Používáním služby Fernand ušetří farmáři čas, který by jinak museli strávit zdlouhavým vyhledáváním požadovaných informací, a rovněž lze i lépe plánovat činnost v průběhu každého dne.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down