15.01.2019 | 07:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Pluhy se snadným rozšířením záběru

Na nesené pluhy Kuhn vhodně navazují modelové řady pluhů polonesených. Do podmínek s vysokými nároky na plošnou výkonnost v orbě umí firma Kuhn dodat i pluhy s vlastní nápravou a děleným rámem, osazené až třinácti páry orebních těles.

V prostorech školicího centra Kuhn byl vystaven polonesený pluh Vari-Leader, který se vyrábí jako šesti- až osmiradličný. K agregaci s výkonným traktorem byl osazený rozporkou pro závěs kategorie IV, u níž bylo zajímavé to, že se traktor může vůči pluhu na souvrati hodně natočit.

Pluhy Vari-Leader firmy Kuhn nabízí svému uživateli jedinečnou možnost dodatečného rozšíření o jeden pár orebních těles. Pokud si majitel šesti- nebo sedmiradličné verze tohoto pluhu pořídí silnější traktor, může si v přední části pluh rozšířit o sedmou či osmou radlici. Pluh byl nápadný svým rámem ve tvaru velkého písmene „Z“. Tento rám propůjčuje opěrnému kolu v zadní části pluhu ideální pozici pro práci. Díky tomu, že se toto kolo umí schovat před poslední radlici pluhu, je možné doorávání až k okrajům pozemků.*

Více informací přinese časopis Mechanizace zemědělství č. 2/2019.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down