04.02.2019 | 07:02
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Přesná data o složení kejdy

Již více než desetileté zkušenosti firmy Zunhammer s fungováním systému VAN-Control stojí za tím, že uživatel nemusí NIR senzor nikterak kalibrovat, a přesto bude pracovat stále s vysokou přesností. Rovněž tak i databáze v zařízení je pevně instalována v paměti. Její aktualizace jsou možné pracovníky servisu formou update.

Nezávislá německá zemědělská společnost DLG potvrdila v roce 2017 přesnost dat systému VAN-Control 2.0 firmy Zunhammer pro přesnou on-line analýzu kejdy skotu a prasat. Zároveň s tím zaznamenal výrobce v letech 2017 a 2018 nárůst poptávky po tomto sofistikovaném systému. Pozitivní reakce trhu následovala poté, co Zunhammer uvedl v roce 2016 novou, druhou generaci systému VAN-Control 2.0.

Systém má kompaktnější rozměry, rozšířené možnosti využití a jeho ovládání je zjednodušené. Integrace do ovládání prostřednictvím ISOBUS je také dokončena. Objednávky od zákazníků z celé Evropy přicházejí stále častěji, ať jako výbava na přání u nových cisteren, či jako systém pro doplnění na cisterny stávající. A nově je systém VAN-Control součástí i nové mobilní čerpací stanice Dokustar e-Mini.

Tato novinka, kterou mohli vidět všichni návštěvníci expozice firmy Zunhammer na veletrhu EuroTier 2018, přichází jako reakce na požadavky praxe. Data, získaná měřením, lze přenášet prostřednictvím sítě W-Lan na mobilní elektronická zařízení anebo na osobní počítač.*

Více zajímavých informací přinese měsíčník Mechanizace zemědělství č. 2/2019.

 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down