18.02.2019 | 07:02
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nová série velkých kolových traktorů

Ačkoli si výrobci zemědělské techniky schovávají menší i větší novinky na podzimní mezinárodní veletrh Agritechnica, tak koncern CNH překvapil odbornou veřejnost zajímavými novinkami již nyní. Značka Case IH představila v zámoří své těžké kolové traktory Magnum v nové podobě.

Když se řekne Magnum, tak je všem příznivcům traktorové techniky ihned zřejmé, že se jedná o výkonné kolové traktory Case IH. Magnum je v historii tohoto výrobce legendou s dlouhou historií. Traktory Case IH Magnum 7100 a 7200 Magnum Pro udělaly značce Case IH jméno nejen u nás, ale v celé Evropě. Poté výrobce opustil hranatý design, přešel ke konstrukci traktoru s motorem nad přední nápravou a aplikací elektroniky. Postupně se zvedal výkon motoru, jehož dodavatelem již není Cummins, ale koncernový výrobce FPT Technologies. K převodovce Powershift přibyla plynulá verze CVX a ke kolovému volitelně i podvozek s pásovými jednotkami na zadní nápravě.

Nové série těžkých traktorů Case IH přichází s dalším skokem kupředu v oblasti elektroniky. Poukazuje na to již označení série – AFS Connect Magnum. Nové traktory poskytují takovou úroveň konektivity a vzdáleného přístupu jako nikdy předtím. Díky tomu bude možná vzdálená diagnostika i přenos dat z traktoru, ať se bude pohybovat kdekoli. Vstupní branou k traktorům nové série bude portál AFS Connect.

Kromě toho se nový Magnum může pochlubit přepracovanou kabinou s větším počtem úložných prostorů, v loketní opěrce jsou nové ovladače a nový integrovaný terminál i operační systém, nový přijímač i kompletně změněný hardware.*

Více technických dat zveřejní výrobce na podzim 2019.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down