28.02.2019 | 09:02
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Rozšíření sortimentu techniky

Firmě LEMKEN se obchody v západní Evropě celkově vyvíjejí dobře, což potvrzují dobrá čísla prodejů v zemích Beneluxu, ve Španělsku, Itálii i Velké Británii. K významným exportním trhům firmy LEMKEN patří také Kanada a USA, kde mohl obrat se stroji v blankytných barvách znovu výrazně stoupnout.

Výrobní závody v Indii pokračují již šestým rokem po založení ve velice úspěšném fungování, obrat s dvoj- a tříradličnými pluhy se zdvojnásobil. Zrovna tak se velmi dobře dařilo v Ukrajině. Rusko se v roce 2018 umístilo na druhém místě mezi exportními trhy firmy LEMKEN, i když dlužno říci, že ne všechna očekávání ohledně vývoje obratu v této rozlehlé zemi byla splněna. K mladým, ale již úspěšným exportním trhům patří vzdálené Japonsko, kde došlo k výraznému nárůstu prodeje, a Austrálie, kde LEMKEN vybudoval novou prodejní síť.

Ale německý výrobce má vedenou také statistiku prodejů podle skupin strojů. Výsledky jsou rovněž pozitivní. Díky v posledním období provedeným inovacím došlo k výraznému nárůstu prodejů u pluhů a u krátkých talířových bran. Zrovna tak se prodeje úspěšně zvýšily u secích strojů a kypřičů.

Firma LEMKEN si stále – i když velmi promyšleně - rozšiřuje svůj sortiment strojů a v loňském roce se manažerům společnosti povedl pěkný kousek – převzali firmu Steketee. Plečky v nejrůznějším provedení a stupni výbavy vhodně doplňují sortiment nesených i tažených postřikovačů LEMKEN, protože po technice pro udržitelné pěstební systémy poptávka trvale roste.*

Více informací v Mechanizaci zemědělství č. 4/2019.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down