Kvalita z Kanady je na českém trhu

Firma Schulte je výrobce špičkové techniky na sběr kamenů a mulčování. Výsledkem mnohaletých zkušeností konstruktérů a odborníků společnosti Schulte jsou stroje, které se od konkurence liší jednoduchostí, vysokou provozní spolehlivostí a nízkými provozními náklady i v těch nejtěžších podmínkách. Stroje Schulte si poradí i v podmínkách, kde jiní buď nejsou schopni dlouhodobě pracovat kvalitně, nebo v těchto podmínkách pracují s vysokými provozními náklady.

V 2018 se staly výhradním dovozcem techniky Schulte na český a slovenský trh firmy ROSS UNIVERSUM s. r. o. a DvorAgro. Firma ROSS UNIVERSUM s. r. o. je dceřiná společnost firmy Agrotip-Ing. Blažek, která je známá mezi zemědělci jako výrobce strojů a náhradních dílů značky ROSS Roudnice n.L.

Gigantické možnosti na loukách a pastvinách

V minulém roce se dostala technologie na sběr kamenů společnosti Schulte také na pole v České a Slovenské republice, kde v různých podmínkách předvedla, co všechno umí. Sběrače kamenů Schulte se mohou pochlubit svou všestranností.   Posbírají kameny jak na loukách a pastvinách, tak i v jakýchkoli polních podmínkách, a to i na zasetých a vzešlých porostech. Konstrukce sběračů umožňuje technice Schulte sběr kamenů od pěti do sedmdesáti centimetrů v průměru. Veškeré pracovní orgány jsou z tvrdokovu.

Kromě sběračů nabízí společnost i shrnovače kamenů Schulte, které se osvědčily při shrnování kamenů i na loukách a pastvinách. V těchto podmínkách bylo zjištěno několik poznatků. Shrnovačem Schulte lze mimo shrnování kamenů docílit zároveň i urovnání terénu a také vyhrabat starou trávu a provzdušnit povrch pro lepší a rychlejší obrůstání porostů a lepší jímavost vody. Co se týká velikosti kamenů, shrnovače Schulte nejsou vybíravé a shrnou všechny kameny, které mají v průměru od 5 cm do 60 cm průměru. Shrnovač je možné využít i na urovnávání a čistění polních cest. Také u těchto strojů naleznete pracovní orgány z tvrdokovu.*

Více v Mechanizaci zemědělství 3/2019

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down