30.03.2019 | 08:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Kompaktní traktory s komfortním ovládáním

Na mezinárodním veletrhu SIMA 2019 ve francouzském hlavním městě zástupci výrobce New Holland prezentovali mezi jinými novinkami i doplnění série univerzálních traktorů T6 o nové modely T6.180 Auto Command, T6.180 Dynamic Command a T6.160 Electro Command.

Vystavený traktor New Holland T6.180 AutoCommand byl vybaven předním tříbodovým závěsem, předním vývodovým hřídelem a přední nápravou SuperSteer, díky které se úhel natočení předních kol z 55 stupňů zvětší na 65 stupňů. Nezbytný počet otáček volantu pro natočení kol do plného rejdu si řidič může díky systému variabilního řízení CustomSteer nastavovat v kabině. Užitečnou novinkou je systém inteligentního brždění přívěsu, který u traktoru s plynulou převodovkou automaticky přibržďuje kola přívěsu či návěsu ve chvíli, kdy obsluha pro zpomalování soupravy začne využívat pojezdovou páku v loketní opěrce.

Plynulá převodovka také znamená i komfortní výbavu traktoru, který měl svou čtyřsloupkovou kabinu ComfortRide v odpruženém provedení a s prostorným střešním oknem. Zákazník má na výběr ze třech typů vzduchem odpružené sedačky a ocení také nízkou hlučnost – pouze 69 dB (A). Na barevné dotykové obrazovce terminálu IntelliView může využívat – vedle standardní verze HTS I – i nejmodernější variantu souvraťového managementu HTS II s přehledným členěním a jednoduchou editací všech úkonů, uložených do jednotlivých sekvencí.*

Více informací v Mechanizaci zemědělství č. 4/2019.

 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down