25.04.2019 | 01:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

S novou značkou v sortimentu

Den otevřených dveří je oblíbenou příležitostí k udržení vztahů se zákazníky a k prezentaci sortimentu nabízené zemědělské techniky. Takové dny tradičně na jaře organizuje i společnost Agromex s.r.o. V krásném počasí navštívil firmu v jejím sídle v Modleticích velký počet návštěvníků různých věkových kategorií, kteří si v bohatém programu našli pro sebe to nejzajímavější.

Zajímavou novinkou je informace o tom, že Agromex si rozšiřuje sortiment nabízené techniky o závěsné stroje firmy LEMKEN. Díky tomu bude moci za traktory Fendt všech výkonových kategorií nabídnout i techniku pro zpracování půdy, setí a ochranu rostlin nejvyšší kvality. Na Dnu otevřených dveří v Modleticích byly k vidění dva stroje značky LEMKEN.

Prvním z nich byl pneumatický secí stroj LEMKEN Solitair 25/600 KA ve spojení s rotačními bránami Zirkon 12/600 KA. Druhým strojem byl polonesený talířový podmítač Heliodor 9/600 KA, vybavený zesílenou nápravou a vedením hydrauliky. Díky tomu může být také agregován s pneumatickým secím strojem Solitair 25/600 KA a v prostředí farmy je možné tyto kdykoli zaměňovat rotační brány Zirkon 12 za talířový podmítač.

Pro přepravu komodit nabízí Agromex dopravní techniku Kröger. V Modleticích byl k vidění třístranně sklopný návěs i přívěs vždy s užitečnou hmotností 14 000 kg. Třetí exponát byl neméně zajímavý, jednalo se o návěs s výtlačným čelem Kröger TAW 20.

Na akci si tradičně přišli na své příznivci traktorů Fendt. K vidění bylo i několik modelů největší série 1000 Vario, od traktoru 1042 Vario v agregaci s návěsem a přívěsem Kröger až po Fendt 1050 Vario. Kromě výstavy techniky si zájemci mohli okusit pohodlí komfortních kabin traktorů Fendt při testovacích jízdách.

Více informací v Mechanizaci zemědělství č. 5/2019.

 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down