24.04.2019 | 07:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Asistenční systém s komfortním terminálem

Zároveň i terminál „Cebis Mobile“ se dočkal přepracování – v nové podobě je již s podstatně větší a dotykovou obrazovkou. Prostřednictvím intuitivních symbolů může řidič kdykoli zasáhnout do regulace tak, aby změnil například kvalitu zrna či slámy. A kdykoli si může nechat zobrazit na terminálu výstup z kamery na zrnovém dopravníku (nový systém „Grain Quality Camera“) a posoudit kvalitu zrna sám.

Nový terminál Cebis Mobile je již koncipován tak, že spojuje funkce všech dostupných asistenčních systémů dohromady. Poskytuje tak řidiči kompletní přehled o provozním stavu mlátičky na jednom místě. Informace jsou zřetelně členěné a ovládání je intuitivní. I obrázek ze systému Grain Quality Camera je součástí obrazovky, a díky vyhodnocování snímku se získává další podpora pro systém Cemos Auto Cleaning. Ten může při optimalizaci čistoty zrna fungovat ještě efektivněji. A protože se priority obsluh na dosahované cíle v průběhu času mění, dovolují dva jednoduché posuvníky na obrazovce kdykoli změnit poměr mezi čistotou zrna, kvalitou slámy a průchodností zrna.

V tzv. Cockpitu ve spodní části obrazovky se zobrazuje status systému Cruise Pilot. Nový terminál dovoluje provádět změny všech parametrů systému Cruise Pilot i prostřednictvím Cebis Mobile, a již k tomu není potřeba chodit do Cebisu. Zároveň se na obrazovce vždy zobrazí údaj o tom, který faktor v dané chvíli nejvíce omezuje výkonnost mlátičky.

Nicméně ani nejmodernější verze systému Cemos Automatic nezapomíná na své začátky a integruje také interaktivní verzi „Cemos Dialogsystem“.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down