03.07.2019 | 01:07
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Maziva pro širokou oblast použití

Na akci Naše pole vystavovala také společnost Q8Oils. Jak název napovídá, zabývá se prodejem olejů a maziv, a to nejen pro zemědělskou techniku, ale i pro nákladní dopravu, letecký průmysl či průmysl jako takový. Portfolio zahrnuje více než 1000 produktů, které vyhovují každé aplikaci, od nejmenšího spotřebitele po největší stroje. K výrobě se využívají kvalitní základové oleje a nejmodernější technické inovace, díky čemuž mohou být maziva této značky schválená všemi hlavními výrobci strojů a zařízení.

Značka Q8Oils má silné zázemí. Je součástí kuvajtské ropné společnosti KPC, která patří do globálního energetického průmyslu. Základové oleje jsou vyrobeny z ropy, získané v kuvajtských ropných polích, a dále pak zpracovávány v mísírnách v Belgii a Itálii. Mísírny maziv jsou postavené tak, aby vyhovovaly nejvyšším požadavkům na kvalitu výsledných produktů. Na první pohled by běžný návštěvník nepoznal, že produkují maziva, neboť jejich provoz je zcela čistý a nijak nenarušuje okolní životní prostředí.

Mísírna v belgických Antverpách je nejmodernější závod svého druhu v Evropě. Rozkládá se na ploše více než 4,3 hektaru a její kapacita 250 milionu litrů ji posouvá na pozici největší mísírny v Evropě. V současnosti činí její roční výroba 125 milionu litrů. Po řece Šeldě je zásobována surovinami lodí anebo nákladními říčními čluny.

Plnění malých objemů pro zákazníky na celém světě je pak úkolem mísírny v Itálii.*

Více informací v Mechanizaci zemědělství č. 8/2019.

 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down