06.08.2019 | 12:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Informace netají, ale předávají

Na výstavě Naše pole měla svůj stánek i firma Agroservis Sedláček (AGS), která je na našem trhu známá především použitou a předváděcí technikou Claas. Tu si její zákazníci mohou koupit za zajímavý peníz v porovnání s novými stroji a zároveň i v dobré kvalitě.

Ke kvalitě přispívá zejména to, že každý použitý stroj prochází před předáním zákazníkovi zevrubnou servisní prohlídkou, při níž se vymění problematické díly a preventivně všechny náplně a filtry. To není nijak překvapivé. Neobvyklé na tom je to, že při prohlídce je přítomna budoucí obsluha stroje, která se  tak seznámí se základními opravami stroje a zaškolí se v tom, jej správně používat. Na každý zánovní stroj je poskytována záruka jeden rok od jeho nákupu, což také není špatné.

U prodaných strojů pak firma AGS zajišťuje samozřejmě servis, protože ne všechny opravy lze provádět svépomocí a k řadě z nich je třeba specifického nářadí, přípravků, nebo diagnostiky. A jsou samozřejmě i zákazníci, kteří si vlastní servis strojů neprovádějí. Pro zákazníky i servis zajímavou službou jsou posezónní prohlídky a předsezónní přípravy strojů. Posezónní prohlídky jsou určeny především pro sklizňovou techniku a jejich cílem je kontrola stoje a odhalení možných závad či dílů s již omezenou životností, jako jsou například ložiska. Při předsezónní přípravě pak dochází k opravám, vycházejícím především z již uvedené posezónní prohlídky. Tento postup je výhodný jak pro zákazníka, protože si tím zajití, že jeho stroj bude na sezónu v lepší kondici, tak pro firmu AGS, které se množství práce rozloží i na zimní sezónu a odpadne tak část oprav zejména v kritických žňových měsících.

Vyjma prodeje použité techniky Claas, nabízí AGS také nové stroje. Jedná se o techniku Lemken, Rauch a Dominoni u níž působí na pozici regionálního dovozce a dále například sklizňové adaptéry Sunmaster, určené pro sklizeň slunečnice. Adaptéry Dominoni Rock jsou určeny pro sklizeň kukuřice na zrno a adaptéry Dominoni MPD pro přímou sklizeň pícnin sklízecí řezačkou. Novinkou je prodej dopravní techniky Farmtech.

Mimo prodej a servis nabízí Agroservis též služby se sklizňovou technikou, jak jinak než Claas. Jde o pět sklízecích mlátiček Lexion, které ročně posečou okolo 4000 ha a čtyři samojízdné řezačky, jež za sezónu sklidí asi 2500 ha silážní kukuřice, 1500 ha senáží a 800 ha GPS.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down