29.09.2019 | 08:09
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Výhody bezdrátového připojení k technice

Telematika AFS Connect výrobce Case IH zahrnuje dvě oblasti datového managementu: management řízení flotil a datový management. Přístup k nim získá uživatel nového systému prostřednictvím webové stránky „MyCaseIH.com“ a zmíněné aplikace, na osobním počítači, tabletu či inteligentním telefonu.

Přitom může využívat standardní předplatné, anebo pak dalších dvou příplatkových variant. Jedinými předpoklady k využívání systému jsou předplatné AFS Connect s kódem pro uvolnění a modem. V kabině stroje pak systém AFS Connect bude fungovat na nejnovější generaci dotykového terminálu AFS Pro 1200.

Uživatelé technologie precizního zemědělství, kteří si chtěli stáhnout ze stroje tam uložená data, anebo do počítače v kabině naopak nahrát například předpisové aplikační mapy, museli tak provádět pomocí přenosného USB disku, který představoval propojení počítače a stroje. Disk dovoloval přenos dat mezi kanceláří a traktory či sklízecími mlátičkami. Tento způsob transferu dat však měl i své nedostatky: USB disk si různé osoby musely mezi sebou předávat, pokud se stroje nenacházely na shodném místě, jako zemědělci či pracovníci podniku služeb, případně pro konkrétní úlohy nebyl zrovna využívaný USB disk vhodný, anebo z důvodu poškození disku či jeho poruchy náhle již z něj nebylo možné data získat.

Naproti tomu nový systém Case IH AFS Connect tyto nedostatky a nebezpečí včetně možné ztráty disku plně eliminuje.*

Více informací v týdeníku Zemědělec č. 42.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down