11.10.2019 | 11:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Světová premiéra svinovacích lisů

Na veletrhu Agritechnica v Hannoveru představí Krone poprvé novou modelovou řadu svinovacích lisů VariPack. Přichází s modelem konstruovaným speciálně pro sklizeň suchého materiálu s maximální hltností a slisováním materiálu, čímž i podtrhuje svou odbornost specialisty na sklizeň píce. K dispozici jsou dva modely, VariPack V 165 XC Plus (velikost balíku od 0,8 do 1,65 m) a VariPack V 190 XC Plus (rozměr balíků od 0,8 do 1,9 metru).

V lisovací komoře se nacházejí čtyři ploché pásy, každý široký 275 mm, které se pohybují rychlostí 130 m/min a garantují vysoké utužení suchého materiálu, jako je seno, sláma nebo senáž. U měkkého jádra je možné nastavit z kabiny traktoru jak intenzitu slisování, tak i jeho velikost ve třech stupních. Nastavení podle sklízeného materiálu je velmi snadné a rychlé.
Absolutně nejvýznamnější je rychlé odkládání balíku. Zadní čelo se otevře a zavře za méně než pět sekund. Pro ještě větší komfort disponuje tento nejvýkonnější stroj na suché materiály automatikou zadního čela: vázání do sítě se spouští automaticky a zrovna tak je automaticky ovládané i zvedání a spouštění zadního čela.*

Celý článek naleznete v Zemědělci č. 41.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down