18.10.2019 | 06:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Vyspělý čtyřrotorový shrnovač

Výrobní řadu shrnovačů doplňuje Krone o nový čtyřrotorový středový shrnovač Swadro TC 1370, který se může pochlubit mnoha technickými novinkami. Standardně se tento stroj dodává s hydraulicky nastavitelným odlehčením rotorů, elektrickým nastavením jejich výšky a nastavitelnou výškou zdvihu na souvrati. Kromě toho si stroj ukládá do paměti poslední pracovní nastavení, které potom aplikuje při dalším použití. Například při rozložení po přepravě se stroj nastaví na posledně zadaný pracovní záběr a šířku řádku.

U shrnovače Swadro TC 1370 s novým designem zůstává v nabídce standardní možnost připojení do spodních ramen traktoru, nebo na přání pomocí kulového závěsu 80. Také u hydraulického připojení k traktoru nabízí Krone u modelu Swadro TC 1370 dvě řešení: standardně se stroj dodává pro traktory se systémem Load-Sensing, na přání ho lze připojit i k traktoru s vnějším otevřeným hydraulickým okruhem.

Nově navržený robustní rám s trapézovým profilem a změněným závěsným rámem dodávají shrnovači Swadro TC 1370 moderní vzhled kombinovaný s dlouhou životností. Nová dvoudílná kapotáž kryje vpředu na rámu elektroniku, hydraulický rozvaděč a ventily. I nový model využívá takzvaný Jet-Effekt. Zavěšení rotoru před jeho těžištěm spolehlivě zabrání zarytí prstů rotorů do země při jeho zvedání a spouštění, neboť přední část rotoru se vždy zvedá jako první a při spouštění dolů dosednou na zem nejprve zadní kola podvozku rotoru. Doplňkovým příslušenstvím je středová plachta, která se při sklápění rotorů automaticky otočí do přepravní polohy. Díky tomu mají řádky vždy hranolovitý průřez, a to i při vyjíždění z pokosu, nebo při jednostranné práci stroje. Navíc při práci za soumraku, v noci, nebo za snížené viditelnosti.*

Více naleznete v Zemědělci č. 42.

 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down