15.11.2019 | 11:11
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Prémiová značka patří traktorům

Prémiovou značkou v sortimentu společnosti AGROCENTRUM ZS je Massey Ferguson. U stejnojmenných traktorů oceňují zemědělci vysokou technickou vyspělost, provozní spolehlivost, jednoduchou obsluhu, komfort, malou spotřebu paliva, a tím i velmi příznivé provozní náklady. Ve Stránecké Zhoři bylo vystaveno dvacet pět těchto traktorů s výkonem motoru 110 až 350 koní.

Vesměs byly označeny písmenem S. Tato série S Effecient a Exclusive prošla výraznou modernizací, zejména s ohledem na design, emisní normy a bezpečnost provozu.

„V letošním roce jsme dodali zemědělcům desítky traktorů Massey Ferguson,“ pochlubil se Ing. Ludvík Kuřátko ze společnosti AGROCENTRUM ZS. „K nejprodávanějším patří modely řady 8000, máme už prodaný jeden traktor Massey Ferguson 8740, velká poptávka je také po modelech řady 7700 o výkonu od 180 do 260 koní. Co je ale důležité, téměř všechny dodané traktory jsou ve výbavě Exkluziv, tedy se satelitní navigací, silnou hydraulikou a systémem load sensing. Massey Ferguson zdokonalil řídicí systémy závěsné techniky a vylepšil přenos dat mezi ní a traktorem nezbytný pro variabilní aplikaci hnojiv či pesticidů. Dnes už zemědělci, a to i menší farmáři upřednostňují špičkově vybavený traktor, který je snadno ovladatelný a ohleduplný k přírodnímu prostředí, neboť z něj lze přesně nastavit, řídit a ovládat závěsnou techniku. Což má samozřejmě vliv na nemalé úspory a efektivnější hospodaření.“*

Více se o traktorové technice ze společnosti AGROCENTRUM ZS dozvíte v Zemědělci č. 49.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down