21.11.2019 | 10:11
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Speciální traktory i nová generace

Společnost Kubota hraje v zemědělském sektoru významnou roli a ve svém sortimentu má jak traktory, tak závěsnou techniku. Na výstavě Agritechnica představila v oblasti traktorů tři novinky. Byl jím nový traktor M5111 Low Profile, dále modelová řada v provedení M5001 Norrow s pásovou jednotkou a konečně nová generace traktorů M 7 s označením M 7003.

Na výstavě Agritechnica si odbyl premiéru nový traktor M 5111 Low Profile, který spadá do kategorie speciálních traktorů. Postaven je na základě standardních traktorů řady M5001 a sdílí s nimi i klíčové vlastnosti. Navíc dostal do vínku velmi malou výšku, vylepšena je obratnost, pohodlí a bezpečnost. Další prezentovaný traktor rovněž patřil do speciálů, kde je Kubota velmi silným hráčem. Modelová řada M 5001 bude nově v provedení M5001 Narrow Power Crawel s polopásovým podvozkem. Úzký polopásový traktor je určen především do vinic a sadů a do toho se odvíjí jeho vlastnosti, obratný, dostatečně výkonný, se silným hydraulickým systémem. I on je vybaven čtyřválcem Kubota, elektrohydraulickou reverzací a osmnácti rychlostní převodovkou.
Úspěšná řada M7002 má své nástupce. Nová generace traktorů dostala označení M 7003 a pod kapotami mají schovaný nové motory Kubota, které generují výkon 130; 150 a 170 koní a jsou v souladu s emisní normou Stage V.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down