15.11.2019 | 06:11
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Dravá šelma s novým designem

Všechny, i ty nejlépe informované příznivce, Case IH na veletrhu Agritechnika překvapil, když oficiálně prezentoval své traktory Puma v novém designu. Nový design je ve stylu větších traktorů Case IH, takže dodává Pumě ještě více na dravosti. Zároveň přináší i zdokonalená silniční a pracovní světla. Na vystaveném traktoru Case IH Puma 240 bylo také patrné, že přední tříbodový závěs, dodávaný na přání, má nový design.

Pod novou kapotou jsou uložené šestiválcové motory FPT Industrial se zdvihovým objemem 6,7 l. Nově splňují tyto pohonné jednotky i v kompaktních modelech Puma 140-175 přísné limity emisní normy Stupeň V, v čemž od roku 2020 dohání své větší sourozence. S tím souvisí i prodloužení servisního intervalu pro výměny motorových olejů (750 hodin) a převodových olejů (1 500 hodin) a snížení provozních nákladů.

Ale Case IH nezůstal jen u úprav vzhledu, ale nová Puma má i řadu praktických vylepšení, která ocení obsluhy při práci se strojem. Bezpečnější vstup do kabiny a výstup z ní umožní nové osvětlení pro nově navržené schůdky. Šikovná bude také nádrž na vodu pro mytí rukou, uložená v blízkosti schůdků. V interiéru kabiny se nachází více úložných prostorů a nový držák monitoru včetně zásuvek, držáku mobilního telefonu a tabletu.

Více informací v týdeníku Zemědělec.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down