03.12.2019 | 08:12
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Žací adaptéry pro všechny plodiny

Společnost Geringhoff získala v rámci veletrhu Agritechnica ocenění za systém Mais III Razor. Kromě toho představila adaptér pro sklizeň kukuřice pěstované v úzkých řádcích a rozšíří rovněž řadu adaptérů Mais Star. Novinkou je též systém V-IAS integrované asistence proudu vzduchu nebo nový systém skládání žacího adaptéru.

Pěstování kukuřice na zrno je v poslední době ovlivňováno mnoha faktory, jako je například omezování chemických prostředků nebo požadavky na efektivnější využití vody, či vyšší zastínění půdy rostlinami. Stále častěji se tak pěstuje kukuřice v užších řádcích. Proto společnost Geringhoff rozšířila svou nabídku kukuřičných adaptérů Mais Star.

Rozšířené portfolio

Kromě původních šířek řádků 70; 75 a 80 cm je teď k dispozici i model Mais Star Horizon pro řádky 50 cm a Mais Star SC pro řádky 45 cm. Oba nové adaptéry mohou být vybaveny integrovanou sekačkou slámy. Geringhoff je tak jediný, kdo nabízí adaptéry pro úzké řádky kukuřice s integrovaným řezáním slámy.
Kukuřičné adaptéry Mais Star Collect určené pro sklizeň kukuřice na zrno i kukuřičné slámy budou rozšířeny o nové modely. Nově budou do sortimentu zařazeny devíti- i desetiřádkové adaptéry. Výhodou celé řady Mais Star Collect je schopnost uložit kukuřičnou slámu na řádek, který může být následně sesbírán a využit buď jako krmivo, nebo například v energetice.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down