28.01.2020 | 09:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nová generace traktorů T8 Genesis

Společnost New Holland na výstavě Agritechnica prezentovala mimo jiné i inovovanou sérii traktorů T8 Genesis, která je vybavena systémem PLM (Precision Land Managment) Intelligence, což přináší výkonný traktor ve smyslu výkonného motoru, ale i ve smyslu výkonu digitálních systémů. Novinkou je multifunkční loketní opěrka SideWinderTM Ultra a terminál IntelliView 12 a nová pohonná jednotka splňující Stage V. Do řady T8 přibyl i zcela nový člen, kterým je model T8.435 Ultra Command.

Systém PLM je nová platforma pro precizní zemědělství, která je navržena tak, aby propojovala stroj s jeho majitelem, provozovatelem a prodejcem. To přináší lepší využití strojů a jejich správu, zvyšuje produktivitu práce a snižuje prostoje. Nová generace T8 Genesis se systémem PLM Intelligence nabízí také větší komfort při ovládání stroje díky přepracování ovládacích prvků, a ještě vylepšený výhled z kabiny.
Společnost New Holland si je vědoma potřeby spolupráce mezi elektronickými systémy, a proto zvýšila míru integrace svého portálu MyNewHolland, který je nyní kompletně propojuje. Portál si prošel povedenou inovací a k dispozici je též v podobě mobilní aplikace. Obojí pak poskytuje majitelům techniky New Holland například nepřetržitý přístup k servisní podpoře a maximalizuje tak produktivitu.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down