04.02.2020 | 08:02
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Řada T5 od New Holland nabízí řadu převodovek

Řada T5 zahrnuje pestrou paletu modelů středně výkonných všestranných traktorů. Aby si mohl vybrat opravdu každý, je nabídka ve výkonovém rozpětí 75 až 117 koní široká. Zástupci některých z nich byli vystaveni v expozici na výstavě Agritechnica v německém Hannoveru.

Vystaven byl například model T5115 Dual Command s čelním nakladačem. Šikovný všestranný traktor se čtyřválcem pod kapotou nabízí výkon 114 koní a převodovku s 24 stupni vpřed i vzad a elektrohydraulicky řešenou změnu směru.
Není to tak dávno, co se v rodině T5 poprvé objevila také plynulá převodovka AutoCommand. V expozici stál model T5.140 AutoCommand se stejným čtyřválcem jako popisovaný stoj výše, ale s maximálním výkonem 140 koní. Plynulá převodovka v celém jízdním rozsahu 0-40 km/h přináší komfort a hodí se například pro transport. Traktor byl vybaven nejmodernějšími systémy včetně Isobus III generace a představen byl v agregaci s výživovým senzorem Xpower.

Posledním přírůstkem, co se převodovek v pětkách týká, je osvědčená převodovka Dynamic Command. Představil se s ní model T5.140 Dynamic Command s maximálním výkonem 140 koní. Dynamic Command je převodovka částečně řazená pod zatížením s dvouspojkovou technologií, která přináší plynulejší řazení. Řadit lze tři okruhy a v každém z nich je osm stupňů. Hlavními výhodami převodovky jsou vysoká účinnost a komfortní ovládání.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down