18.03.2020 | 09:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Aplikuje Kos černý

Společnost Vogelsang loni oslavila 90 let. Založena byla v roce 1929 jako výrobce zemědělských strojů a stala se specialistou na individuálně konfigurovatelné stroje pro odvětví odpadních vod, zemědělství, energetický průmysl a dopravu. V současné době je Volgelsang středně velkým stále rodinným podnikem. Sídlí v Dolním Sasku a zaměstnává po celém světě asi 1000 lidí.

Vogelsang je inovátorskou společností. Své produkty stále vylepšuje a vyvíjí nová řešení. Na loňské výstavě Agritechnica představila tři novinky pro precizní aplikaci tekutých statkových hnojiv. Čerstvými novinkami jsou botkový aplikátor BlackBird, rozdělovač ExaCut ECQ a nové čerpadlo VX186GL.

Aplikátor BlackBird

Klíčovým faktorem v účinnosti tekutého hnojiva je jeho správná aplikace. Přesná aplikace zlepšuje růst plodin, snižuje úbytek živin a zmírňuje dopad na životní prostředí. Vogelsang proto v loňském roce představil nový botkový aplikátor BlackBird, který se vyznačuje nízkou hmotností, aktivním tlakem na botky, stabilizátorem rámu, novým uspořádáním hadic a kompaktní přepravní polohou. Vybaven je novým rozdělovačem ExaCut ECQ umístěným centrálně na výložníku.

BlackBird je nabízen v pracovním záběru 12; 15 a 18 m, avšak na výstavě Agritechnica byl vystaven prototyp aplikátoru s pracovní šířkou až 24 m a v nabídce bude nejspíš i jednadvacetimetrový aplikátor. Všechny stroje lze složit do transportní polohy o šířce 2,95, resp. 2,99 m.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down