07.04.2020 | 08:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Novinky o agrirouteru

Platforma agrirouter společnosti DKE-Data GmbH & Co. KG přináší možnost propojit stroje a softwarové řešení různých výrobců. Ačkoliv je na trhu relativně krátce, má mnoho stoupenců a řady výrobních firem angažujících se v tomto systému se stále rozrůstají. Agrirouter se také neustále vylepšuje a některé novinky přineslo i letošní jaro.

K připojení stačí jen tři kroky

Od dubna 2020 nabízí agrirouter nové funkce možnosti (funkce). Jednou z nich je přepracované počáteční nastavení celého ECO systému agrirouteru ve třech krocích. Dříve bylo zapotřebí definovat připojený stroj nebo připojený software. Nově existují dvě standardní skupiny jedna pro stroje a jedna pro softwarová řešení. V prvním kroku stačí založit si účet zákazníka agrirouteru. Při prvním připojení zemědělského stroje systém automaticky zařadí stroj do jeho standardní skupiny a stejně tomu bude i u softwarového řešení. Skupiny jsou nyní připojeny, slouží jako kolektivní sběrná místa a mohou si vyměňovat všechny formáty zpráv. Pokud si uživatel přeje například vidět některý stroj individuálně, stačí ho vyjmout ze standardní skupiny a místo toho pro něj vytvořit individuální spojení. To samé pak lze provést pro jakékoliv softwarové řešení.

Další novinky

Novinkou je optimalizace rozhraní systému agrirouter, která proběhla na základě zpětné vazby od uživatelů a přinesla vylepšené intuitivní ovládání.

V neposlední řadě je nově k dispozici software Teamviewer, který v případě problému (a v případě odsouhlasení zákazníkem) dovoluje vzdálený přístup technické podpory do účtu koncového zákazníka za účelem vyřešení tohoto problému.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down