24.04.2020 | 05:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Inovativní a spolehlivé stroje

V oblasti silniční techniky má firma Wielton v mnoha zemích vedoucí roli na trhu a v oblasti zemědělské přepravy se k ní stále více přibližuje.

A kde jsou příčiny takového úspěchu? Vlastní vývoj i testování, prověřené výrobní kapacity, inovace a naslouchání zákazníkům. Tak například při výrobě van pro traktorové sklápěče se využívá speciální postup, poskytující dlouhou životnost a vysokou pevnost při nízké hmotnosti. A v letošním roce jsou vany navíc ve speciálním kónickém provedení. V praxi oceňují zákazníci u těchto van i perfektní vyprázdnění materiálu při vysypávání, kdy nezůstává nic zachyceno ve vnitřním prostoru návěsu.

K dalším oceňovaným vlastnostem patří stabilita v těžkém terénu a malá náročnost na tahový výkon traktoru v poměru k ložnému objemu. Traktorové návěsy vyrábí Wielton v jedno-, dvou- i třínápravovém provedení s jedno- či třístranným, v menší míře i dvoustranným sklápěním. Největší model nabízí užitečnou hmotnost 25 500 kg. Sortiment přívěsů je také široký, pro převoz velkých objemů materiálu je vhodný největší typ s užitečnou hmotností 19 000 kg. Velkého uznání praxe se dočkaly přívěsy pro převoz balíků, u nichž výrobce pro letošní rok provedl určité inovace.

Více informací v Zemědělci č. 18/2020.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down