26.05.2020 | 07:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nesené pluhy s high-tech výbavou

Firma LEMKEN je tradičním výrobcem pluhů. V současnosti nabízí širokou paletu různých provedení a výbav u tohoto klasického nářadí – jak u polonesených, tak i u nesených verzí.

U pluhu Juwel 8 TCP V je možné jeho ovládání prostřednictvím ISOBUS s využitím paměťových funkcí. Buď lze pluh ovládat ovladači traktoru, anebo terminálu ISOBUS či připojeného externího joysticku, jako klasické ISOBUS přípojné stroje. Anebo je možné si jednotlivé sekvence úkonů uložit do paměti terminálu, a pak je aktivovat jen jedním tlačítkem. Dovoluje to systém Turn Control pro a hydraulický systém Load Sensing. Jedním povelem se tak pluh přestaví například do pracovní anebo do transportní polohy.

I přes tuto high-tech výbavu, která nachází široké uplatnění na nesených pluzích LEMKEN Juwel 8 V například u farmářů v Nizozemsku, pokračuje vývoj dále. Jeho výsledkem je inovace v podobě automatické regulace pracovního záběru všech orebních těles s využitím signálu GPS. Tento systém má především usnadnit následnou přípravu půdy díky rovnoměrně zoranému pozemku. Pluhy Juwel 8 TCP V se vyrábí jako čtyř- až šestiradličné s pracovním záběrem až 330 cm a pro traktory s výkonem až 210 kW/286 k.

Juwel 8 V má také možnost spojení s integrovaným pěchem Flexpack, který dokáže měnit svůj pracovní záběr podle změny pracovního záběru orebních těles systémem Vario.  K další výbavě patří univerzální opěrné kolo s hydraulicky nastavitelnou hloubkou orby.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down