26.05.2020 | 05:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nízká hmotnost je předností

Annaburger při výrobě cisteren spolupracuje s firmou Vogelsang, jež vyrábí čerpadla a model Eco-tanker LS 38.28 může být vybaven novým čerpadlem Vogelsang VX186-260 GL. Zcela nové čerpadlo je zajímavé tím, že jde o první čerpadlo určené pro zemědělství bez synchronizační převodovky, díky čemuž běží mimořádně hladce a nabízí úsporu hmotnosti 100 až 150 kg.

Dalšími benefity jsou kompaktní rozměry čerpadla a rovněž snadná údržba, kterou zajišťuje jednoduchý přístup ke všem součástem přicházejícím do styku s čerpaným materiálem, bez toho, aby bylo nutné složitě demontovat čerpadlo.

Cisterna s nízkou hmotností

Cisternový návěs Eco-Tanker LS 38.28 není žádný drobeček a je určen k dopravě tekutých organických hnojiv zejména ve velkých zemědělských podnicích nebo v podnicích konajících zemědělské služby.

Takový stroj už sám o sobě něco váží a veškerá hmotnost se musí přepravit z místa A do místa B plus naložený materiál. Hmotnost je klíčová, a proto se na ni zaměřil i vývojový tým a dokázal ji snížit na 5,3 tun. Docílil toho jednak speciální geometrií podvozku a jednak použitím kvalitní oceli. Výsledkem cisternový návěs na tridemovém podvozku se zásobníkem, jenž může pojmout 28 až 30 m3 tekutého organického hnojiva a může se pohybovat po komunikacích rychlostí až 80 km/h. Cisterna byla vyvinuta ve spolupráci se společností Berger Ecotrail a připravuje se i její menší sestra model LS 38.27.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down