02.05.2020 | 06:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Pluhy pro orbu klasicky či onland

Jednou z novinek roku 2020 firmy LEMKEN je pluh Juwel 10, tedy nesené provedení s obzvláště silnou konstrukcí. V provedení Juwel 10 OF může pluh pracovat jak v režimu onland, tak i s traktorem, pohybujícím se v brázdě.

Pluh je konstruován tak, že je vždy dodržen dostatečný odstup od stěny brázdy. Pokud by povrch pozemku hlavně z důvodu zvýšené vlhkosti již činil traktoru, jedoucímu všemi koly po záhoně, problémy s trakcí, lze pluh jednoduše povelem z kabiny traktoru „stáhnout“ a pokračovat dále v orbě klasickým způsobem, tedy s traktorem, jedoucím v brázdě.

Stejně, jako pluhy Juwel 8, je i Juwel 10 vybavený otočí s funkcí Memory, dovolující nastavení bočního vyrovnání pohodlně z kabiny. Zemědělci, kteří chtějí při následném zpracováním půdy uspořit jeden přejezd, mohou pluhy Juwel 10 agregovat s kotoučovým hrudořezem, ideálně v provedení FlexPack – tedy pěchem, který se samočinně přizpůsobuje změněnému pracovnímu záběru pluhu. Možné je ale také připojení pěchu VarioPack, prostřednictvím známého tažného ramene s hydraulicky ovládaným čepem. Nové pluhy Juwel 10 je možné objednávat již od podzimu 2019.

 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down