12.05.2020 | 06:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Postřikovače s promyšleným vedením kapaliny

Nejen klasické velkovýrobní podniky, ale také farmáři ze soukromých podniků v ČR patří mezi spokojené uživatele tažených postřikovačů LEMKEN Vega. Všichni uživatelé mohou být pyšní na stroj s elegantním designem v líbivém modrošedém lakování, který je se svými vertikálně sklopnými rameny kompaktní a stabilní za jízdy na silnici, ale zároveň komfortní díky funkčnímu odpružení.

Samostatnou kapitolou u strojů Vega je potrubní vedení. To se vyznačuje jen nezbytně nutnou délkou, díky čemuž jsou zbytková množství kapaliny jen minimální. Zároveň toto vedení neprochází nádrží na postřikovou kapalinu, takže její vnitřní stěny se nechají snadno čistit. Účinnost čištění se podepisuje na tom, že zbytky prostředků na ochranu rostlin nepřecházejí do dalších kultur a nemohou je poškodit.

Také přidávání účinných látek je snadné díky objemné přimíchávací nádobě, která je snadno přístupná. Nad nádobou se nachází obslužné centrum s malým terminálem. Ovládání postřikovače je jednoduché díky novému automatizovanému ovládacímu konceptu. Elektricky spínané ventily nejsou na postřikovači na první pohled viditelné, protože je inženýři firmy LEMKEN integrovali do potrubního vedení – další krok ke snížení zbytkového množství postřikové kapaliny.

Postřikovače LEMKEN Vega jako produkt prémiové kategorie se vyrábí jen v provedení ISOBUS. Elektronika je koncipována pro intuitivní ovládání komplexních funkcí stroje, což platí v plné míře o ovládacím systému Megaspray.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down