13.06.2020 | 07:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Firma LEMKEN upravuje svůj výrobní program

Firma LEMKEN je rodinný výrobce se širokým sortimentem strojů pro zpracování půdy, setí, hnojení a ochranu rostlin. Na základě stále intenzivnějších diskuzí o udržitelné ochraně rostlin a stále se zpřísňujících zákonných opatření na nejrůznějších světových trzích se firma LEMKEN rozhodla ukončit výrobu polních postřikovačů.

Jednatel Anthony van der Ley k tomuto rozhodnutí uvedl: „Po více než deseti letech jsme s tímto segmentem strojů nedosáhli požadovaného podílu na trhu. Zákonné předpisy na jednotlivých trzích světa stoupají a jsou stále více heterogenní. Neexistuje proto jednotný standard polních postřikovačů LEMKEN, s nímž bychom mohli dodat na trh stroje v uspokojivém počtu kusů, splňující různorodé požadavky zákazníků, a zároveň odpovídající našim vysokým standardům kvality.

Kromě toho vidíme, že omezení pro chemické přípravky na ochranu rostlin jsou stále větší, a to i díky spotřebitelům. I když jsme na posledním mezinárodním veletrhu Agritechnica 2019 v Hannoveru představili vysoce moderní nové modely postřikovačů, a náš tým je tvořen vysoce motivovanými spolupracovníky, tak využíváme tuto dobu, abychom se od našeho výrobního programu polních postřikovačů oddělili.“

Rodinný výrobce zemědělské techniky LEMKEN si tímto krokem chce vybudovat silnou pozici pro budoucnost. To znamená, že se nabídka strojů v oblastech zpracování půdy, secích strojů a péče o rostliny posílí a bude se ještě dále rozvíjet.

Více informací v Mechanizaci zemědělství č. 7/2020.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down