06.06.2020 | 05:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Precizní univerzální secí stroje

Efektivní práce v zemědělství vyžaduje u používané techniky vysokou výkonnost, univerzální kombinovatelnost rozdílných pracovních nářadí ve stroji stejně jako rychlý a bezpečný transport po veřejných komunikacích. To všechno musí být možné bez kompromisů s ohledem na účinné zpětné utužení půdy a perfektní uložení osiva. Moderní secí stroje se vyznačují především tím, že jsou bez problémů využitelné jak v konvenční, tak i v konzervační technologii setí.

V závislosti na předplodině, osevním postupu, průběhu počasí a sklizňových podmínkách mohou přicházet v úvahu různé způsoby setí. Zda konvenčně nebo konzervačně – secí stroje firmy LEMKEN splňují požadavky každého zemědělce a podniku na práci bez ucpávání a precizní uložení osiva.

Firma LEMKEN nabízí rozsáhlý výrobní program secích strojů pro efektivní využití nářadí k zakládání porostů. Secí stroje LEMKEN mohou být využívány jako nástavbové, nesené nebo polonesené. Pracovní záběry od 2,5 až do 12 metrů vytváří ty nejlepší předpoklady pro hospodárné nasazení ve všech výrobních podmínkách a velikostech podniků. Pro optimální výkonnost jednotlivých strojů slouží zásobníky osiva s objemem od 650 až do 12.200 litrů.

S mechanickým secím strojem Saphir 7 mohou také zemědělské podniky střední velikosti využívat spolehlivou a výkonnou techniku setí, která pomůže vyřešit vysokou pracovní vytíženost. Stroj Saphir je univerzálně využitelný díky kombinaci s rozličným pracovním nářadím, jako jsou rotační brány Zirkon a krátká kombinace Quarz.

 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down