25.08.2020 | 09:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Individuálně konfigurovatelný traktor

Nové traktory Case IH Magnum AFS Connect nabízí řidiči komfortní prostředí. Při dosednutí do pohodlné, vzduchem odpružené sedačky řidiče padne ihned do oka nový monitor s obrazovkou ve stylu tabletu. Před pravým A sloupkem je pak umístěný kompaktní, ale také barevný smartscreen monitor VIS2, který nahrazuje dosavadní jednoduchý monitor, integrovaný v pravém A sloupku.

Řidič na něm nalezne nejdůležitější k provozu potřebné údaje, jako je zvolený směr jízdy, zvolený rychlostní stupeň, či v klidu stroje předvolený rychlostní stupeň pro jízdu dopředu i dozadu, otáčky motoru, pojezdovou rychlost, stav paliva, teplotu chladicí kapaliny, status neutralizační kapaliny AdBlue, případnou aktivaci uzávěrky diferenciálu, pohonu všech kol, vývodových hřídelů a další.

Dveře do kabiny mají plné prosklení a dovolují nerušený výhled. Na přání mohou být vybaveny stěračem.

Úplně nový je také design joysticku Multicontroller, který nyní poskytuje možnosti ovládat traktor či také přípojné stroje ještě pohodlněji a přehledněji. Na prostorné madlo si lze prakticky položit ruku tak, aby nedocházelo již k žádným bolestem zápěstí. Z hlavice páky je možné ovládat dva vnější hydraulické okruhy, namísto jen jednoho v minulosti. Ke čtyřem programovatelným multifunkčním tlačítkům si obsluha může uložit jakékoli funkce traktoru, ale i například přijímání telefonních hovorů či ovládání klimatizace. Pokud je možné ovládat přípojný stroj prostřednictvím ISOBUS, lze jej ovládat rovněž na novém Multicontrolleru, a to pomocí jedenácti ISOBUS tlačítek.*

Více informací v Mechanizaci zemědělství č. 9/2020.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down