28.08.2020 | 05:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nové systémy na osvědčeném základu

Na úplně nové úrovni je u traktorů Magnum AFS Connect jejich konektivita. Pro moderní zemědělství jsou data cenné zboží. To platí nejen o provozních údajích, jako je poloha strojů, výkon motoru a spotřeba paliva, ale také o plošné výkonnosti či použitých dávkách hnojiv, výsevcích atd. S telematickým systémem AFS Connect je nyní možné důležité informace zaznamenávat a v reálném čase je bezpečně přenášet.

Systém AFS Connect je založen na osvědčené technologii precizního zemědělství Case IH Advanced Farming Systems (AFS), a rozšiřuje ji o nový hardware a software – včetně nových monitorů, operačních systémů a přijímačů satelitního signálu. Nové je také prostředí pro zobrazování na dálku přenášených informací, které prošlo kompletním přepracováním, a nově nabízí také služby servisu na dálku. Tak může pracovník servisu na dálku provést aktualizaci software v traktoru. Nový systém je zaintegrován do nově pojatého interiéru kabiny s novými ovladači a zobrazovacími jednotkami traktorů Magnum AFS Connect, jimž zároveň vtiskl i jejich označení.

Každý nový traktor má instalovanou předplacenou kartu 4G pro přenos dat. Data lze posílat z traktoru, ale i do něj. Pokročilá technologie AFS Connect představuje dvoucestné spojení mezi monitorem AFS Pro 1200 v kabině a portálem Case IH AFS Connect. Uživatel traktoru má ke svým datům přístup přes portál mycaseih.com, kde si provádí i správu dat. Tento portál dovoluje majiteli strojů provádět správu celé flotily strojů, svého podniku a všech získaných dat.*

Více informací v Mechanizaci zemědělství č. 9/2020.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down