31.08.2020 | 06:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Komplexní řešení pro pozemky s trvalým travním porostem

Společnost P&L spol. s r.o. nabízí řešení pro komplexní péči o pozemky s trvalým travním porostem. Ve svém portfoliu má tyto tři stroje, které lze poskládat do linky: těžké prutové brány Grasmaster od firmy Köckerling, univerzální secí stroj Ripper STP 300 a rozmetadla firmy Bergmann. Společnost Agra Řisuty letos zakoupila stroj Grasmaster na svých 180 ha trvalých travních porostů a je s ním spokojena.

Těžké prutové brány Grasmaster od firmy Köckerling jsou vhodné zejména pro degradaci stávajícího porostu těsně před přísevem, standardní podzimní ošetření luk a pastvin, či jarní srovnání nerovností po černé zvěři.
Druhý v pořadí je univerzální secí stroj Ripper STP 300 přímo z dílny firmy P&L spol. s r. o., který díky své masivní konstrukci a přední řadě frézovacích koltrů zajistí ideální uložení osiva a následnou vynikající vzcházivost přisévaných směsí.

Trojici uzavírají univerzální rozmetadla firmy Bergmann, která díky své vysoké úrovni obdržela od německé zemědělské společnosti DLG nejvyšší uznání za funkčnost a kvalitu s vynikající precizností rozmetání. To zemědělci ocení zejména při rozmetání chlévské mrvy, kompostu ale třeba i vápence.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down