22.09.2020 | 06:09
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Žlutá a zelená, sehraná dvojka

Žluté stroje JCB a zelené stroje McHale mají jedno společného. Všechny jsou produkovány ve Spojeném království Velké Británie a severního Irska. Prvně jmenované v České republice prodává společnost Pekass, pícninářskou techniku McHale zase zastupuje společnost Manatech CZ. Oba prodejci se dohodli na společném předvádění souprav ve žluto-zelené barvě.

V září se mohli fanoušci techniky JCB a McHale potkat jednak v areálu společnosti Manatech a rovněž v areálu střediska Dlouhá Lhota u Příbrami firmy Pekass. K vidění byly traktory JCB Fastrac, kompletní linka sklizně pícnin McHale, samonakládací vozy Anderson a také manipulátory značek JCB a Dieci.

Tažné prostředky

V roli tažných prostředků se představily traktory Fastrac řady 4000 a konkrétně nejsilnější model Fastrac 4220. Traktory Fastrac jsou všestrannými stroji s vysokou produktivitou práce nabízející rovněž vysokou úroveň pohodlí. Vybaveny jsou šestiválcovým motorem se zdvihovým objemem 6,6 l, maximálním výkonu až 235 koní a maximálním točivém momentu 950 Nm. Převodovka je hydromechanická dvourozsahová s plynule měnitelným převodem a šesti provozními režimy. Traktory Fastrac dělají čest svému jménu a na silnici dokážou dosáhnout rychlosti až 60 km/h. V pícninářských pracích pak uživatelé ocení celoodpružený podvozek, který je unikem na trhu s traktorovou technikou a rovněž řízenou zadní nápravu. Ta stroji umožňuje otočení na prostoru menším 10 m a napomáhá tak velice při práci na souvratích a menších pozemcích.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down