27.09.2020 | 09:09
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Krampe - s nosorožcem ve znaku

Společnost Krampe sídlí na severozápadě Německa nedaleko obce Coesfeld a v loňském roce oslavila sto let své existence. Z malého podniku vyrostla firma se 140 zaměstnanci a celoevropským významem. To ovšem neznamená, že byste se s dopravními prostředky Krampe nesetkali i na jiných kontinentech světa. Vozy Krampe jsou k vidění všude, jen společnost volí „zdravý rozvoj“ a své aktivity směřuje hlavně na trhy Evropy. V čele společnosti stojí dnes již čtvrtá generace rodiny Krampe.

Zpátky do minulosti

Robin Krampe vstoupil na palubu rodinného byznysu ve svých 26 letech v roce 2017 a zapojil se do vedení spolu se svým otcem Augustem Krampem. Ve své pozici generálního manažera se teď připravuje na kompletní převzetí firmy, které by se mělo uskutečnit v roce 2023, kdy Augustu Krampemu bude 65 let a chtěl by odejít do důchodu.

Robin Krampe se na svůj úkol připravoval i předtím a své znalosti a zkušenosti sbíral nejen na univerzitě, ale například i v továrně společnosti Amazone nebo u firmy Liebherr.

Povídala jsem si s ním o historii firmy a vzali jsme to opravdu z gruntu. Z útulné kanceláře uprostřed výrobního areálu jsem se prostřednictvím fotek i povídání přenesla o více než sto let dozadu v času. *

Více v časopisu Mechanizace zemědělství 9/2020

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down