30.09.2020 | 05:09
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Výkonný software pro zemědělství

Možnosti uplatnění precizního zemědělství v praxi jsou široké. Vstříc velkému spektru požadavků praxe jde německá firma FarmFacts GmbH, která nabízí software Next Farming. Jedná se o moderní softwarový balík, který dokáže optimálně podporovat každodenní organizaci a hodnocení výsledků ve větších firmách. A to vše v českém jazyce. Společnost FarmFacts má více než třicetileté zkušenosti s realizací svých systémových řešení přímo v praxi u zákazníků, jichž má v celé Evropě tisíce.

FarmFacts GmbH je stoprocentní dceřiná společnost výrobce BayWa AG. Své softwarové produkty vyvíjí společně s věhlasnými světovými výrobci, jako je AGCO (Fendt, Massey Ferguson, Valtra), Krone, Kuhn, Lemken, Rauch a Pöttinger. Také díky tomu dovoluje jeden software na podniku zpracovávat data od nejrůznějších strojů odlišných výrobců a tato data také automaticky dokumentovat. Data z flotily strojů smíšených značek jsou uživateli v reálném čase k dispozici díky novému modulu NEXT Machine Management.

V západní Evropě jsou stále oblíbenější tzv. elektronické kartotéky honů. Pro jejich doplňování o data nabízí NEXT Farming možnost připojit se přímo k datům Sentinel 2 nebo k jiným volně dostupným satelitním údajům. V managementu správy pozemků a pachtů si zájemci mohou uchovávat, aktualizovat či stále doplňovat informace o pěstovaných plodinách a jejich odrůdách, způsobu setí a výsevcích, zásobním či kvalitativním hnojení, použitých přípravcích na ochranu rostlin, hodnocení množitelských ploch v uznávacím řízení a další.*

Systém může využívat podnik jakékoliv velikosti.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down