31.10.2020 | 06:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Kromě sklízečů již také drtič natě

Společnost Ropa rozšiřuje svou nabídku strojů o čtyřřádkový drtič bramborové natě. Drtič natě Ropa představuje vhodné řešení pro minimalizaci používání pesticidů. Bramborová nať je bezpečně a efektivně rozdrcena, což usnadňuje sklizeň a zlepšuje vyzrávání slupky brambor. Rozdrcená nať je ukládána mezi hrůbky brambor.

Mezi další výhody použití drtiče natě Ropa patří snížení ucpávání sklízeče brambor a jeho vyšší výkon. Díky  volitelné výbavě, oji pro podélnou jízdu a silničnímu osvětlení, poskytuje drtič bezpečí i za jízdy po cestách a veřejných komunikacích. V současné době  je drtič natě Ropa KS 475 k dispozici ve čtyřřádkové variantě s roztečí řádků 75 nebo 80 cm.

Hřídel drtiče natě Ropa je osazena 92 noži, které jsou uspořádány tak, aby se dokonale přizpůsobily hrůbkům brambor. Díky silnému sacímu efektu dojde k nadzvednutí a zmulčování i polehlé natě. Pomocí protiostří,  které je ve standardu, je nať mechanicky a dokonale rozdrcena. Pomocí nožů a vodicích desek je možné měnit  rozteč  řádků  v rozmezí  75-80  cm.  Velkoryse  dimenzované  klapky  nabízejí vynikající  přístup  pro  údržbu  a  servis.

Drtič natě je k traktoru připojen pomocí tříbodového závěsu. Standardně je možné drtič KS 475 agregoovat do  předního či zadního tříbodového závěsu.  Pro oba typy připojení je k dispozici širokoúhlá kloubová hřídel.  Výšku mulčování je možné mechanicky nastavit pomocí vřeten na opěrných kolech mulčovače, tak aby bylo  dosaženo co nejlepšího výsledku.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down