30.10.2020 | 08:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nový vzhled s inovativními prvky

Osvědčená technika s novými vlastnostmi. Přesně pod tímto mottem nyní prezentuje firma KRONE řadu řezaček BiG X 480/530/580/630 po rozsáhlém faceliftu. Vedle nové kabiny a optimalizace toku materiálu došlo k přechodu na emisní stupeň Stage V.

Také u modifikované modelové řady klade KRONE důraz na prostornou komfortní kabinu a nyní nabízí dva výbavové balíčky. Sériovou Premium kabinu, s dotykovým 8“ terminálem včetně USB a video vstupu. Je také vybavena sluneční clonou, jedním stěračem vpředu a dvěma na bocích kabiny. Za příplatek je možné získat Premium Komfort kabinu s koženým volantem, dotykovým 12“ terminálem včetně USB a video vstupu. Dále aktivně chlazenou přihrádku a sluneční clony (vpředu, vpravo a vzadu). Mimo to nabízí tři stěrače vpředu, dva na bocích a jeden vzadu. Všechny jsou vybaveny ostřikovačem, řidič tak má i za velmi nepříznivých povětrnostních podmínek, jako je déšť nebo prach, zajištěn výhled na stroj a adaptéry v rozsahu 360 stupňů. Pro obě varianty kabin jsou k dispozici dvě různě komfortní sedadla řidiče.

Jako pohonnou jednotku používá KRONE osvědčené MTU motory s výkonem až 653 koní. Všechny splňují emisní normu Tier 4 final (USA) a stupeň 5 (EU).*

Celý článek naleznete v Zemědělci č. 45.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down