10.12.2020 | 08:12
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nové modely MF 1735 M a MF 1740 M

Nové traktory MF 1735 M a MF 1740 M jsou nejmenší modely řady MF 1700 M, která celkově nabízí stroje o výkonu 35 až 67 koní. Stroje jsou poháněny nejnovějšími tříválcovými motory Agco Power o zdvihovém objemu 1,8 litru a jsou kompatibilní s emisní normou Stage V. Model MF 1735 M dosahuje maximálního výkonu 35 koní a MF 1740 M dosahuje maximálního výkonu 40 koní. Výkon je převáděn vylepšenou hydrostatickou převodovkou HST a k dispozici je jak verze s kabinou, tak „nahoře bez“.

Aby mohla být splněna přísná emisní norma Stage V, je pohonná jednotka vybavena systémem úpravy spalin All-In-One, který je důvěrně známý z větších traktorů Massey Ferguson. Systém je vlastně kompaktní jednotkou zahrnující soubor systémů úpravy spalin, jako je například DOC nebo SCR. Integrace do jednoho funkčního celku má výhodu v menších nárocích na prostor. Vše se vejde pod kapotu, která zůstala stejně velká a nic nebrání výhledu.

Oba traktory jsou standardně vybaveny třístupňovou hydrostatickou převodovkou Servo HST, která nabízí maximální rychlost až 34 km/h. Ovládání je jednoduché pomocí nožního pedálu a reverzační páky umístěné pod volantem. Zajímavou funkcí ocenitelnou například při sekání golfových hřišť je funkce tempomatu, kdy se traktor pohybuje nastavenou pojezdovou rychlostí bez nutnosti mít sešlápnutý plynový pedál. Ve standardu je zadní vývodová hřídel s otáčkami 540 a 540 Eco a s jemným startem a automatickým zastavením v případě, kdy traktor couvá nebo se zastaví a dále s vývodovou hřídelí s otáčkami2000 ot/min lokalizovanou uprostřed. Hydraulický systém pohání čerpadlo s průtokem 41,5 l/min a kapacita zadního závěsu je 1200 kg.

Kompaktní rozměry a dostatečný výkon dělají tyto modely ideální například pro sečení. Právě k této operaci mohou být oba modely už z výroby vybaveny žacím ústrojím. Oba traktory jsou k dispozici s novou šedesátipalcovou žací lištou vybavenou třemi noži, která seče ve výšce od 25 do 115 mm a výška sečení je nastavitelná v osmi stupních přímo ze sedadla řidiče. Lišta je vybavena většími pneumatikami a její světlá výška činí až 150 mm.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down