21.12.2020 | 06:12
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Kanadský rodinný výrobce na evropském trhu

Na našem trhu se zemědělskou technikou působí také společnost Degelman Industries. Pod tímto názvem se skrývá rodinný výrobce, založený v roce 1962 jako rodinná farma v Kanadě. Od té doby až do současnosti se firma rozrostla a nyní zaměstnává více než tři sta zaměstnanců. Výrobní závod v kanadském městě Regina se rozkládá na zastřešené ploše 13 000 metrů čtverečných.

Degelman Industries je prostřednictvím holandského importéra aktivní i v Německu a dalších evropských státech. Má zajímavý výrobní program, do kterého patří například hladké válce se záběrem dvaceti čtyř metrů o průměru 910 mm, rozmetadla tuhých statkových hnojiv s objemem ložné plochy 21 až 26 krychlových metrů, speciální tažná zařízení k agregaci mulčovačů při vyžínání příkopů a okrajů polí, či prutové brány s pracovním záběrem dosahujícím až 36,5 m.

Zemědělci, kteří vlastní nejvýkonnější kolové či pásové traktory, a chtějí je využívat i při rozhrnování a dusání řezanky na silážních žlabech, si mohou od kanadského výrobce pořídit vyhrnovací radlici. Radlice Degelman Industries jsou přímo konstruovány pro práci se silnými a těžkými traktory.

V Kanadě a v USA pracují na mnoha podnicích krátké talířové brány této značky. Řada Pro-Till se vyznačuje robustní a těžkou konstrukcí: brány Pro-Till s pracovním záběrem dvanácti metrů se pyšní hmotností 15 700 kg. Tomu také odpovídá úroveň přítlaku na talíře, které tak dokážou optimálně pracovat i v podmínkách výskytu velkého objemu organické hmoty na povrchu. Varianta Pro-Till s pracovním záběrem šesti metrů a hmotností 7727 kg byla novinkou této firmy na veletrhu Agritechnica 2019 v Hannoveru. Do sortimentu výrobce patří i linka strojů na sběr kamene, tvořená shrnovacím zařízením Rock Rake 1500 a sběračem Signature 7200.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down