MF 5S - specialista pro práci s čelním nakladačem

Nová řada traktorů MF 5S se ideálně hodí pro práci s čelním nakladačem. Při manipulaci jsou důležitými vlastnostmi dobré manévrovací schopnosti, hbitost, silná hydraulika a dobrý výhled na manipulovaný materiál v každé chvíli. Řada MF 5S má pro všechny tyto schopnosti ty nejlepší předpoklady: kompaktní rozměry, malý poloměr otáčení, útlou a zkosenou kapotu a hydraulický systém s velkým průtokem.

Navíc jsou modely MF 5S vybaveny i funkcemi, které práci s nakladačem usnadňují. Příkladem může být funkce, kdy po sešlápnutí brzdového pedálu je zařazen neutrál, a není proto nutné sešlápnout i spojkový pedál. Komfortní ovládání usnadňuje též ergonomický joystick a se střechou Visio, která je k dispozici na přání, uvidí řidič manipulované břemeno během celého rozsahu zvedání.

Není proto divu, že traktory MS 5S jsou dodávány už ve standardu s přípravou na čelní nakladač nebo rovnou s kompletním čelním nakladačem přímo z výroby. Massey Ferguson má vlastní čelní nakladače řady MF FL a novinkou je rychlospojka pro hydraulickou i elektrickou soustavu, což usnadňuje a zrychluje připojení a odpojení zařízení.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down