03.02.2021 | 08:02
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Robustní technika pro přepravu balíků

Polský výrobce Wielton Agro má ve svém sortimentu přívěsy pro přepravu balíků. Současná provedení vynikají řadou zlepšení a inovací.

Charakteristickou svařovanou konstrukci podlahy včetně krajního profilu Wielton ještě celkově zjednodušil a zdokonalil. Zatímco u soudobých přívěsů sestává podlaha ze šestnácti prvků, tak u nových modelů pouze ze čtyř. Snížením počtu svárových spojů se tuhost podlahy ještě zvýšila a docílilo se i jejího výrazného zjednodušení. Malou, ale pro praxi užitečnou změnou je nové řešení sváru podél okraje podlahy. Zároveň zůstal zachovaný osvědčený prvek v podobě zvýšených bočních hran plata ve tvaru M – na pravé i levé straně.

Přívěsy Wielton  PRS-3S/S18 využívají na podlaze plech o větší tloušťce (plech čtyři milimetry a čtyři listy, doposud tři milimetry a sedm listů). Podlaha má také jinak vyřešené uložení příček, které rovněž přispívá k dalšímu zvýšení tuhosti. Zkrácením hydraulických válců zdvihu stěn pro fixaci nákladu se eliminují problémy s kinematikou práce fixačních stěn. Došlo také ke zdokonalení konstrukce podlahy

Firma Wielton  klade velký důraz i na splnění všech legislativních nároků. Polský výrobce získal certifikace na všechny své stroje podle evropské legislativy. Veškerá dopravní technika značky Wielton Agro je nachystána pro evropské schválení vyhlášky 167/2013.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down